Непълнолетни момчета стреляха с въздушен пистолет по автобус и счупиха стъклото му

Отново стрелба по автобус в Пловдив. Извършители пак са деца – две непълнолетни момчета. Около 14:30 часа днес те са стреляли по превозното средство, движещо се по линия 26, с въздушен пневматичен пистолет от апартамент от съседен блок. Инцидентът е станал до ул. Юндола“, в района на Математическата гимназия в Пловдив. Момчетата са счупили стъклото на автобуса. Според предварителната информация, няма пострадали, въпреки че в рейса е имало пътници. Шофьорът се е разминал на педя разстояние от изстреляната сачма. По случая е образувано досъдебно производство. През ноември месец миналата година няколко тийнейджъри на възраст между 14 и 17 години стреляха по автобус от градския транспорт в района на ОУ „Елин Пелин“ в  „Западен“. Стъклото на превозното средство, в което нямаше пътници, също беше счупено с въздушна пушка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Счупено стъкло на автобус

Отново стрелба по автобус в Пловдив. Извършители пак са деца – две непълнолетни момчета.

Около 14:30 часа днес те са стреляли по превозното средство, движещо се по линия 26, с въздушен пневматичен пистолет от апартамент от съседен блок. Инцидентът е станал до ул. Юндола“, в района на Математическата гимназия в Пловдив.

Момчетата са счупили стъклото на автобуса. Според предварителната информация, няма пострадали, въпреки че в рейса е имало пътници. Шофьорът се е разминал на педя разстояние от изстреляната сачма.

По случая е образувано досъдебно производство.

През ноември месец миналата година няколко тийнейджъри на възраст между 14 и 17 години стреляха по автобус от градския транспорт в района на ОУ „Елин Пелин“ в  „Западен“. Стъклото на превозното средство, в което нямаше пътници, също беше счупено с въздушна пушка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини