Националният отбор по футбол на България ще играе с Иран на стадион Христо Ботев

Националният отбор по футбол ще запише първи мач на чисто новия стадион „Христо Ботев“. На 7 септември те ще приемат Иран, което беше повод за работна срещу между кмета Здравко Димитров, техническия директор на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов – Гонзо и представители на съюза. Георги Иванов благодари на кмета Димитров за оказаното съдействие приятелският мач между България и Иран да се проведе на най-новия български стадион. „Сигурен съм, че за българските национали ще бъде чест да играят на новоизградения стадион „Христо Ботев“. Надяваме се да покажат най-доброто и да зарадват футболните привърженици с една добра игра“, заяви той. „За първи път стадион „Христо Ботев“ ще приема мач на националния отбор по футбол. Това ще е историческа среща и голяма гордост за Пловдив“, каза Здравко Димитров. По време на срещата в Община Пловдив стана ясно, че монтирането на турникетите, които ще осигуряват контрол на достъп в подстъпите към стадиона, се изпълнява по график.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Националният отбор по футбол на България ще играе с Иран на стадион Христо Ботев

Националният отбор по футбол ще запише първи мач на чисто новия стадион „Христо Ботев“. На 7 септември те ще приемат Иран, което беше повод за работна срещу между кмета Здравко Димитров, техническия директор на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов – Гонзо и представители на съюза.

Георги Иванов благодари на кмета Димитров за оказаното съдействие приятелският мач между България и Иран да се проведе на най-новия български стадион.

„Сигурен съм, че за българските национали ще бъде чест да играят на новоизградения стадион „Христо Ботев“. Надяваме се да покажат най-доброто и да зарадват футболните привърженици с една добра игра“, заяви той.

„За първи път стадион „Христо Ботев“ ще приема мач на националния отбор по футбол. Това ще е историческа среща и голяма гордост за Пловдив“, каза Здравко Димитров.

По време на срещата в Община Пловдив стана ясно, че монтирането на турникетите, които ще осигуряват контрол на достъп в подстъпите към стадиона, се изпълнява по график.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини