Намериха над 6 грама синтетичните канабиноиди в непълнолетно момче

Двама задържани с наркотици при спецакция в сряда от служителите на реда в Първомай. При активни проверки около учебните заведения, в района на гимназия униформените засекли непълнолетно момче да носи 14 хартиени сгъвки със суха зелена листна маса. Експертна справка установила, че веществото е от вида на синтетичните канабиноиди, а количеството му е над 6 грама. Топче с подобно съдържание и малко количество марихуана са иззети от 22-годишен с множество криминални прояви и присъди. В хода на операцията той е арестуван на адрес, след опит да осуети действията на служителите на реда и оказана съпротива. След доклад на случая в прокуратурата, младежът е привлечен като обвиняем и му е взета 72-часова мярка за неотклонение. По двата случая са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

Двама задържани с наркотици при спецакция в сряда от служителите на реда в Първомай. При активни проверки около учебните заведения, в района на гимназия униформените засекли непълнолетно момче да носи 14 хартиени сгъвки със суха зелена листна маса. Експертна справка установила, че веществото е от вида на синтетичните канабиноиди, а количеството му е над 6 грама.

Топче с подобно съдържание и малко количество марихуана са иззети от 22-годишен с множество криминални прояви и присъди. В хода на операцията той е арестуван на адрес, след опит да осуети действията на служителите на реда и оказана съпротива. След доклад на случая в прокуратурата, младежът е привлечен като обвиняем и му е взета 72-часова мярка за неотклонение. По двата случая са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни