Наградиха две 19-годишни момчета, извадили възрастен мъж от горяща сграда

Вие сте пример за обществото и за вашите връстници! Запазете своята разумна смелост и самоотверженост, с тези думи към младите герои се обърна комисар Мангараков и им благодари за проявената  изключителна постъпка, спасила човешки живот. На церемония днес в кметството на град Съединение двамата младежи получиха почетни грамоти от пожарната служба, както и заслужена благодарност от кмета  Атанас Балкански и покана да се присъединят към доброволния отряд на общината. В следобедните часове на 6-ти април Михаил Семерджиев и Димитър Калеев виждат горяща сграда в град Съединение и подават сигнал в оперативния център на пожарната служба. Веднага след това двете момчета решават да проверят дали има хора в запалената постройка, влизат и извеждат от нея възрастен мъж. Пристигналите на място два екипа огнеборци потушават пламъците и успяват да спасят имуществото в сградата, както и останалата част от имота.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Наградиха две 19-годишни момчета, извадили възрастен мъж от горяща сграда

Вие сте пример за обществото и за вашите връстници! Запазете своята разумна смелост и самоотверженост, с тези думи към младите герои се обърна комисар Мангараков и им благодари за проявената  изключителна постъпка, спасила човешки живот. На церемония днес в кметството на град Съединение двамата младежи получиха почетни грамоти от пожарната служба, както и заслужена благодарност от кмета  Атанас Балкански и покана да се присъединят към доброволния отряд на общината.

В следобедните часове на 6-ти април Михаил Семерджиев и Димитър Калеев виждат горяща сграда в град Съединение и подават сигнал в оперативния център на пожарната служба. Веднага след това двете момчета решават да проверят дали има хора в запалената постройка, влизат и извеждат от нея възрастен мъж. Пристигналите на място два екипа огнеборци потушават пламъците и успяват да спасят имуществото в сградата, както и останалата част от имота.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив