Над 888 нарушения на скоростните режими само за три дни в Пловдив

Общо 587 електронни фишове за превишена скорост са издадени по време на специализираната операция за обезпечаване на пътната безопасност, проведена от петък до неделя в Пловдив и региона. Нарушенията са регистрирани и заснети с помощта на техническите средства, с които екипите на сектор „Пътна полиция“ работеха на различни точки – основни пътни артерии, големи кръстовища, както и в малки и отдалечени населени места. В рамките на контрола са констатирани и други 888  нарушения на Закона за движение по пътищата, за които има съставени 301 акта и 587 глоби с фиш. Проверени са 403 моторни превозни средства и 639 лица. Сред водачите четирима са били под въздействие на алкохол. Спрямо единия е взета 24-часова мярка за задържане в рамките на образувано бързо производство за шофиране с 1,4 промила. Останалите са получили административни санкции, след отчетени резултати от дрегера под 1,2 промила.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, пътна полиция, нарушения, шофьори, водачи

Общо 587 електронни фишове за превишена скорост са издадени по време на специализираната операция за обезпечаване на пътната безопасност, проведена от петък до неделя в Пловдив и региона.

Нарушенията са регистрирани и заснети с помощта на техническите средства, с които екипите на сектор „Пътна полиция“ работеха на различни точки – основни пътни артерии, големи кръстовища, както и в малки и отдалечени населени места.

В рамките на контрола са констатирани и други 888  нарушения на Закона за движение по пътищата, за които има съставени 301 акта и 587 глоби с фиш. Проверени са 403 моторни превозни средства и 639 лица. Сред водачите четирима са били под въздействие на алкохол. Спрямо единия е взета 24-часова мярка за задържане в рамките на образувано бързо производство за шофиране с 1,4 промила. Останалите са получили административни санкции, след отчетени резултати от дрегера под 1,2 промила.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини