Набиха тийнейджър при спречкване на въртяща се врата на пловдивски мол

На сигнал за нарушение на обществения ред в зоната на пловдивски мол се отзовали в петък вечер полицаи от Второ РУ. Минути преди 21 ч. се наложила намесата им, след като било съобщено, че мъж и няколко момчета се спречкали при преминаване през въртяща се врата на входа на търговския обект на бул. „Руски“. Според предварителната информация, по време на конфликта 35-годишен посетител нанесъл побой над непълнолетен тийнейджър, на когото е оказана медицинска помощ на място. С полицейска заповед мъжът е задържан за едно денонощие. По случая е образувано досъдебно производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Въртяща се врата

На сигнал за нарушение на обществения ред в зоната на пловдивски мол се отзовали в петък вечер полицаи от Второ РУ.

Минути преди 21 ч. се наложила намесата им, след като било съобщено, че мъж и няколко момчета се спречкали при преминаване през въртяща се врата на входа на търговския обект на бул. „Руски“.

Според предварителната информация, по време на конфликта 35-годишен посетител нанесъл побой над непълнолетен тийнейджър, на когото е оказана медицинска помощ на място.

С полицейска заповед мъжът е задържан за едно денонощие. По случая е образувано досъдебно производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив