На 6 април Община Пловдив ще отбележи Световния ден на бездомните животни

На 6 април (събота) Община Пловдив ще отбележи Световния ден на бездомните животни заедно с кученцата от общинския приют. Те ще ви очакват от 11:00 до 14:00 ч. на площад „Централен“ до малките фонтани срещу пощата (до Цар Симеоновата градина). Освен кучетата от приюта, специални „гости“ на събитието ще бъдат кучето терапевт Атос, което вече няколко години работи като детски терапевт в пловдивската педиатрия и вдъхва кураж на пациенти с онкологични и други тежки заболявания, както и любимият на всички котарак Гошко от Народна библиотека „Иван Вазов“ – Пловдив. В помощ на бездомните животни ще се включат и децата от сдружение „Паралелен свят“, които ще организират благотворителен базар.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Котаракът Жоро, бездомните животни

На 6 април (събота) Община Пловдив ще отбележи Световния ден на бездомните животни заедно с кученцата от общинския приют. Те ще ви очакват от 11:00 до 14:00 ч. на площад „Централен“ до малките фонтани срещу пощата (до Цар Симеоновата градина).

Освен кучетата от приюта, специални „гости“ на събитието ще бъдат кучето терапевт Атос, което вече няколко години работи като детски терапевт в пловдивската педиатрия и вдъхва кураж на пациенти с онкологични и други тежки заболявания, както и любимият на всички котарак Гошко от Народна библиотека „Иван Вазов“ – Пловдив. В помощ на бездомните животни ще се включат и децата от сдружение „Паралелен свят“, които ще организират благотворителен базар.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини