Мъж на 31 години е обвинен в убийството на майка си в Пловдив

Мъж на 31 години е обвинен в убийството на майка си в Пловдив. Трагичното събитие се случи на 14 март, както беше съобщено от прокуратурата. Около 20:00 часа тогава на телефон 112 е получен сигнал, че на терасата на апартамент е намерено тялото на 54-годишна жена. Пристигналите на мястото полицейски и медицински екипи първоначално не откриха признаци на насилие. Въпреки това, след провеждането на тройна съдебномедицинска експертиза, стана ясно, че жената е имала кръвонасядания в областта на врата и ожулвания. В резултат на тези констатации извършителят на престъплението беше идентифициран като сина на жертвата. Той е задържан за период до 72 часа въз основа на разпореждане на наблюдаващия прокурор. Окръжна прокуратура планира да внесе искане в съда за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо заподозрения. Съдът ще вземе решение по случая по-късно същия ден.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, убийство

Мъж на 31 години е обвинен в убийството на майка си в Пловдив. Трагичното събитие се случи на 14 март, както беше съобщено от прокуратурата. Около 20:00 часа тогава на телефон 112 е получен сигнал, че на терасата на апартамент е намерено тялото на 54-годишна жена.

Пристигналите на мястото полицейски и медицински екипи първоначално не откриха признаци на насилие. Въпреки това, след провеждането на тройна съдебномедицинска експертиза, стана ясно, че жената е имала кръвонасядания в областта на врата и ожулвания. В резултат на тези констатации извършителят на престъплението беше идентифициран като сина на жертвата.

Той е задържан за период до 72 часа въз основа на разпореждане на наблюдаващия прокурор. Окръжна прокуратура планира да внесе искане в съда за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо заподозрения. Съдът ще вземе решение по случая по-късно същия ден.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини