МВР започва проверка на 6-ма полицаи заради скандалния обиск на клиенти в нощен клуб

МВР започва дисциплинарна проверка на 6-ма полицаи заради полицейската операция в пловдивски нощен клуб на Гергьовден, по време на която клиенти се оплакаха, че всички 400 посетители в заведението са били съблечени голи, за да бъдат проверени за притежание на наркотици. Проверката на инспектората, възложена от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев, е приключила.  В доклада на дирекцията са установени данни за нарушения на шестима служители от МВР-Пловдив, четирима от които – ръководни, съобщиха от пресцентъра на ведомството. В хода на проверката ще се определят тежестта на извършените нарушения и съответните наказания.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР

МВР започва дисциплинарна проверка на 6-ма полицаи заради полицейската операция в пловдивски нощен клуб на Гергьовден, по време на която клиенти се оплакаха, че всички 400 посетители в заведението са били съблечени голи, за да бъдат проверени за притежание на наркотици.

Проверката на инспектората, възложена от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев, е приключила.  В доклада на дирекцията са установени данни за нарушения на шестима служители от МВР-Пловдив, четирима от които – ръководни, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

В хода на проверката ще се определят тежестта на извършените нарушения и съответните наказания.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини