Музеят на авиацията отбелязва 6 май с ден на отворени врати

Музеят на авиацията ще отбележи Деня на храбростта и Празника на Българската армия с вход свободен и нова изложба. Гостите ще имат възможността да разгледат фотодокументалната изложба „Въздушното фоторазузнаване в България 1912 – 1945“. Експозицията представя първите опити за въздушно разузнаване по време на войните за национално освобождение и обединение и в мирновременните периоди. Посетителите ще могат да се включат и в два безплатни тура от 11:00 и 14:00 ч., които ще ги запознаят с историята на въздухоплаването в България. В днешния празничен ден Музеят на авиацията ще работи от 9:30 до 17:30 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Музей на авиацията в Крумово
Снимка: airmuseum-bg.com

Музеят на авиацията ще отбележи Деня на храбростта и Празника на Българската армия с вход свободен и нова изложба.

Гостите ще имат възможността да разгледат фотодокументалната изложба „Въздушното фоторазузнаване в България 1912 – 1945“. Експозицията представя първите опити за въздушно разузнаване по време на войните за национално освобождение и обединение и в мирновременните периоди.

Посетителите ще могат да се включат и в два безплатни тура от 11:00 и 14:00 ч., които ще ги запознаят с историята на въздухоплаването в България.

В днешния празничен ден Музеят на авиацията ще работи от 9:30 до 17:30 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини