Млада жена и възрастен мъж са с опасност за живота след пътни инциденти

Млада жена е била приета в болница с опасност за живота след пътен инцидент между селата Брягово и Искра. По предварителни данни, около 10.30 ч. в петък лек автомобил „Рено“ навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в товарен автомобил „Ивеко“, след което и двете моторни превозни средства излезли извън пътното платно. В тежко състояние за оказване на медицинска помощ е откарана 26-годишната шофьорка на колата. Взета й е кръвна проба за химически анализ. Камионът управлявал 56-годишен мъж, няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества. Негов спътник е прегледан от лекарски екип и освободен за домашно лечение. Причините и обстоятелствата, довели до катастрофата, се разследват в РУ-Първомай. Мъж е пострадал сериозно при катастрофа в събота в Пловдив. Сигналът е получен в сектор „Пътна полиция“ около 13.40 ч . – на бул. „Пещерско шосе“ джип „Гранд Чероки“ блъснал 68-годишен велосипедист, който предприел ляв завой при включване в движението от черен път. Пострадалият е транспортиран в болница с опасност за живота, взета му е кръв за химически анализ. Пробите за употреба на алкохол и наркотици на 43-годишния шофьор са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, наркотици, амфетамин

Млада жена е била приета в болница с опасност за живота след пътен инцидент между селата Брягово и Искра. По предварителни данни, около 10.30 ч. в петък лек автомобил „Рено“ навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в товарен автомобил „Ивеко“, след което и двете моторни превозни средства излезли извън пътното платно. В тежко състояние за оказване на медицинска помощ е откарана 26-годишната шофьорка на колата. Взета й е кръвна проба за химически анализ. Камионът управлявал 56-годишен мъж, няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества. Негов спътник е прегледан от лекарски екип и освободен за домашно лечение. Причините и обстоятелствата, довели до катастрофата, се разследват в РУ-Първомай.

Мъж е пострадал сериозно при катастрофа в събота в Пловдив. Сигналът е получен в сектор „Пътна полиция“ около 13.40 ч . – на бул. „Пещерско шосе“ джип „Гранд Чероки“ блъснал 68-годишен велосипедист, който предприел ляв завой при включване в движението от черен път. Пострадалият е транспортиран в болница с опасност за живота, взета му е кръв за химически анализ. Пробите за употреба на алкохол и наркотици на 43-годишния шофьор са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини