Министърът на вътрешните работи уволни шефа на ОДМВР Пловдив

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Янакиев от днес ст. комисар Васил Костадинов е отстранен от поста директор на ОДМВР-Пловдив. Това съобщиха от пресцентъра в града на тепетата. По непотвърдена информация му е предложен друг пост – към Звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи. Задълженията на директора ще бъдат поети от някой от двамата му заместници до назначаването на титуляр. Вчера вътрешният министър поиска неговата оставка и тази на шефа на районното управление в град Стамболийски във връзка с убийството на Димитър Малинов от Цалапица. Към момента текат проверки в районното управление в Стамболийски и в областната дирекция на Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Васил Костадинов

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Янакиев от днес ст. комисар Васил Костадинов е отстранен от поста директор на ОДМВР-Пловдив. Това съобщиха от пресцентъра в града на тепетата. По непотвърдена информация му е предложен друг пост – към Звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи.

Задълженията на директора ще бъдат поети от някой от двамата му заместници до назначаването на титуляр.

Вчера вътрешният министър поиска неговата оставка и тази на шефа на районното управление в град Стамболийски във връзка с убийството на Димитър Малинов от Цалапица.

Към момента текат проверки в районното управление в Стамболийски и в областната дирекция на Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини