Избори 2024

Водещи новини

LOST in HILLS събира любими DJ-и на публиката известни по целия свят

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
LOST in HILLS

LOST in HILLS е музикален фестивал за електронна музика, който ще се осъществи с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града. Организаторите от Ellectrica Events са пионери в жанра, които поддържат пламъка на електронната култура под тепетата от 1997 г. Мястото на събитието е емблематично. На върха на хълма Бунарджика, ще се слеят магичния дух на Пловдив, красивия залез над града и аудио визуално шоу, поднесено от любимците на публиката. Датата на събитието е 10 юни в часови диапазон от 12:00 на обяд до 23:00 вечерта.

LOST in HILLS събира любими DJ-и на публиката известни по целия свят. Звездната колаборация от артисти събира едни от най-уважаваните родни имена и световната “House” икона DJ CHUS от Испания. Освен че е създател на собствена линия на звучене в електронната музика “ Iberican Sound”, той е основател и основен двигател на всеизвестния музикален лейбъл Stereo Productions. Последния му проект Redolent music, покорява ежемесечно световните чартове в модерното афро – органик звучене.

Част от най-големите Български таланти, които са на световно ниво, ще споделят сцената на LOST in HILLS за едно магично музикално изживяване.

– Pavel Petrov основател на успешните събития EXE, които бързо се трансформираха в новите супер клубове EXE Club и EXE Beach Bar. Той е DJ и музикален продуцент, двигател на лейбъла EXE Audio и артист от световно ниво.

– Cristian Craken е DJ и продуцент, собственик на музикален лейбъл PHOBIA Music Recordings. Неговите събития NEXT събират хиляди почитатели на “ Techno“от цялата страна, а самият той ежемесечно има международни участия по цял свят.

– Dimo BG с над 20 години опит на клубната сцена, талантът, отдадеността и работната етика на DiMO BG го превърнаха в завършен продуцент и DJ с над 100 концерта годишно. Той се изкачва 4 пъти до No1 в Traxsource през 2021 г. с песни за World Up Records на който е основател.

– Max & Danny са добре познато DJ дуо от Ellectrica Recordings и дългогодишната си резиденция във веригата клубове Planet Club. Тяхната продукция многократно превзема световните “deep house” чартове и получава подкрепа от имена като David Penn, Paco Osuna и много други.

– Vanina & Zlatina Dimitrova двете очарователни и талантливи DJ-ейки са едни от най-прогресивните дами на електронната сцена у нас. Те са перлите на на фестивала, които са готови да ви изненадат.

– Pacho & Pepo са едни от пионерите на електронната сцена в България. Избирани са два пъти за DJ-и на годината у нас. Собственици на 4 музикални лейбъла, E-Booking DJ School & Agency и студио Mastered PRO. Съоснователи на Club CODE и организатори на LOST in HILLS.

Събитието LOST in HILLS се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив