Избори 2024

Водещи новини

Летни емоции с Уикенд в Пловдив на 18, 19 и 20 август

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Уикенд в Пловдив

Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив канят всички пловдивчани и гости на града на „Уикенд в Пловдив“. Шестото издание на фестивала ще се проведе в града под тепетата на 18, 19 и 20 август 2023 г.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В УИКЕНД В ПЛОВДИВ?

Който иска да се възползва от всички отстъпки по време на фестивала, може да си вземе  „Уикенд в Пловдив“ гривна, с която получава достъп до всички партньорските обекти, предложения и предизвикателства. Всеки посетител ще има възможност да се възползва от над 30 оферти за: хотелско настаняване, заведения за всеки вкус, туристически забележителности и активности за свободното време. За да бъде преживяването още по-интригуващо и запомнящо се, организаторите са подготвили и няколко туристически предложения със свободен достъп, които може да следят на официалния сайт на събитието: www.weekendplovdiv.com.

Гривни може да се закупят предварително от офиса на сдружение „Съвет по туризъм – Пловдив“ или по време на фестивала на 18, 19 и 20 август от презентационните щандове на “Уикенд в Пловдив”. С всяка закупена гривна посетителите ще получат и подарък стъклена винена чаша, която ще е нужна за дегустациите на българско вино по време на първото издание на  “ПЛОВДИВСКИ ЛЕТНИ ВИНЕНИ НОЩИ”. В събитието ще участват винопроизводители, които ще презентират пред посетителите селекция от техните пивки вина.

Гостите на Пловдив ще могат да се включат и в безплатни турове в историческия център на града. Лицензирани екскурзоводи ще  показват и разказват интересни факти от историята и живота на най-стария жив град в Европа.

Освен чаша за винени дегустации, към всяка „Уикенд в Пловдив“ гривна посетителите на фестивала ще получат и книжка „Уикенд в Пловдив предизвикателство“. Който приемете предизвикателството и го изпълни, ще има възможност да спечелите атрактивни награди. В Оfline играта трябва да се съберат 8 стикера по определен маршрут с обекти. Първият от тях ще е комплимент от организаторите с логото „Уикенд в Пловдив“, а който премине успешно предизвикателството, трябва да снима своята книжка и да я изпрати на организаторите по електронен път.

За улеснение на всички екипът на фестивала е създал и интерактивна карта, която ще е налична онлайн и ще може да се използва с всяко смарт устройство. Обектите, които трябва да се открият, ще бъдат обозначени със стикер „Уикенд в Пловдив локация“. Картата може да се разгледа на t.ly/FBhRo.

Фестивалът „Уикенд в Пловдив“ се финансира от годишната програма за развитие на туризма на Община Пловдив за 2023 г.

Грабнете гривна от тук!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив