Късо съединение предизвика пожар в апартамент в Пловдив

Сигнал за пожар на улица „Радецки“ вдигна по тревога два екипа огнеборци от Първа служба. Младо момиче, обитаващо жилището, ставайки от сън, усетило силна специфична миризма. Виждайки, че под вратата на кухнята се стели дим, веднага подало сигнал на 112 и напуснало жилището. Пожарът е предизвикан от късо съединение в ел. инсталацията, но поради липсата на кислород в затвореното помещение процесът на горене се е забавил. Момичето е реагирало много бързо и съобразително, а навременната намеса на огнеборците предотврати по-сериозни щети.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Късо съединение предизвика пожар в апартамент в Пловдив
Снимка: Фейсбук

Сигнал за пожар на улица „Радецки“ вдигна по тревога два екипа огнеборци от Първа служба. Младо момиче, обитаващо жилището, ставайки от сън, усетило силна специфична миризма. Виждайки, че под вратата на кухнята се стели дим, веднага подало сигнал на 112 и напуснало жилището.

Пожарът е предизвикан от късо съединение в ел. инсталацията, но поради липсата на кислород в затвореното помещение процесът на горене се е забавил. Момичето е реагирало много бързо и съобразително, а навременната намеса на огнеборците предотврати по-сериозни щети.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни