Избори 2024

Водещи новини

Кметът Здравко Димитров се срещна с представители на привържениците на Локомотив

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Кметът Здравко Димитров се срещна с представители на привържениците на Локомотив

Кметът Здравко Димитров се срещна с представители на привържениците на Локомотив, които пожелаха да изложат своите виждания за довършването на стадиона в парк Лаута.

„Разговарях с привържениците на Локомотив, защото никога не съм делил двата водещи отбора на Пловдив. Искам да станат и двата стадиона, защото Пловдив го заслужава. Не сме спрели да търсим финансиране, за да бъдат довършени стадионите – както на „Ботев“, така и на „Локомотив“.

В понеделник ще проведем нова среща, на която ще има представители и на двата клуба, за да се стигне до консенсус между тях и на предстоящата сесия на Общински съвет да бъде обсъден начина на финансиране на завършването на двата стадиона. Ако не се стигне до разбирателство между феновете на двата отбора, не изключвам точката да бъде оттеглена“, заяви след срещата с привържениците на Локомотив кметът на Пловдив.

Той уточни, че предстоящата среща в понеделник ще бъде затворена за медии, но след нея Здравко Димитров ще запознае всички с решенията, които ще бъдат взети.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив