Изясняват причините за пожар фирмена база в Пловдив

Около 16:30 ч. е получен сигнал в Трето РУ за пожар във фирмена база в Пловдив. Огънят е потушен от екипи на пожарната, в болница е бил прегледан и освободен за домашно лечение служител на дружеството. На местопроизшествието е извършен оглед. Причините за запалването се разследват в рамките на образуваното досъдебно производство. Работата по случая продължава. В РУ Раковски е образувано досъдебно производство във връзка с пожар с материални щети в кв. „Секирово“. Според получената информация във вторник следобед в пламъци бил обхванат частен двор, в който имало складирани множество автомобилни гуми. Огънят се прехвърлил в съседен имот, където изгоряла покривна конструкция на помощна постройка. След приключване на гасителните действия е извършен оглед. Причините за пожара се изясняват, като към момента няма данни за умисъл.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пожарна

Около 16:30 ч. е получен сигнал в Трето РУ за пожар във фирмена база в Пловдив. Огънят е потушен от екипи на пожарната, в болница е бил прегледан и освободен за домашно лечение служител на дружеството. На местопроизшествието е извършен оглед. Причините за запалването се разследват в рамките на образуваното досъдебно производство. Работата по случая продължава.

В РУ Раковски е образувано досъдебно производство във връзка с пожар с материални щети в кв. „Секирово“. Според получената информация във вторник следобед в пламъци бил обхванат частен двор, в който имало складирани множество автомобилни гуми. Огънят се прехвърлил в съседен имот, където изгоряла покривна конструкция на помощна постройка. След приключване на гасителните действия е извършен оглед. Причините за пожара се изясняват, като към момента няма данни за умисъл.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини