Изписаха родилката, която беше съпроводена от полицейски ескорт до родилното в Пловдив

Родилката, която беше съпроводена от полицейски ескорт до родилното в Пловдив, вече е изписана. Тя и бебето ѝ са добре. Това съобщиха от  УМБАЛ „Свети Георги“. Родилката е била с  преждевременно отлепена плацента и с обилно кървене. Била е хоспитализирана по спешност. На 20 юли съпругът ѝ я кара до болницата, но попадат в задръстване. За щастие, в колоната е и полицейски патрул, който откликва на молбата на притеснения мъж. Със светлинен и звуков сигнал те осигуряват коридор до УМБАЛ „Свети Георги“, където жената е поета от лекарски екип. Благодарение на професионализма и бързата реакция на медиците майката и новороденото са добре.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Бебе

Родилката, която беше съпроводена от полицейски ескорт до родилното в Пловдив, вече е изписана. Тя и бебето ѝ са добре. Това съобщиха от  УМБАЛ „Свети Георги“.

Родилката е била с  преждевременно отлепена плацента и с обилно кървене. Била е хоспитализирана по спешност.

На 20 юли съпругът ѝ я кара до болницата, но попадат в задръстване. За щастие, в колоната е и полицейски патрул, който откликва на молбата на притеснения мъж. Със светлинен и звуков сигнал те осигуряват коридор до УМБАЛ „Свети Георги“, където жената е поета от лекарски екип. Благодарение на професионализма и бързата реакция на медиците майката и новороденото са добре.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини