Издирват мъж, залял с киселина трудноподвижна пловдивчанка в дома ѝ

Полицията в Пловдив издирва мъж, залял с неустановена към момента все още течност 52-годишна жена в дома й в район „Тракия“. Предполага се, че става въпрос за киселина. По първоначални данни, лицето на жената не е било засегнато сериозно, но има поражения по тялото. Тя е в тежко състояние, настанена е в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия, съобщиха за Дарик от болница „Свети Георги“, където пострадалата е приета след инцидента. Жената има и съпътстващи заболявания. Сигналът за инцидента е получен след 13.30 ч. днес. Извършителят бил маскиран и след като влязъл в апартамента на трудноподвижната пловдивчанка, плиснал срещу нея киселината. В полицията се обадила друга жена, която се грижила за пострадалата. На място са криминалисти, включително и директорът на Пловдивската полиция Васил Костадинов. Предприети са активни действия по разследване на случая. Към момента от МВР не съобщават повече подробности за тежкия случай.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Маскиран мъж

Полицията в Пловдив издирва мъж, залял с неустановена към момента все още течност 52-годишна жена в дома й в район „Тракия“. Предполага се, че става въпрос за киселина.

По първоначални данни, лицето на жената не е било засегнато сериозно, но има поражения по тялото. Тя е в тежко състояние, настанена е в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия, съобщиха за Дарик от болница „Свети Георги“, където пострадалата е приета след инцидента. Жената има и съпътстващи заболявания.

Сигналът за инцидента е получен след 13.30 ч. днес. Извършителят бил маскиран и след като влязъл в апартамента на трудноподвижната пловдивчанка, плиснал срещу нея киселината. В полицията се обадила друга жена, която се грижила за пострадалата.

На място са криминалисти, включително и директорът на Пловдивската полиция Васил Костадинов. Предприети са активни действия по разследване на случая.

Към момента от МВР не съобщават повече подробности за тежкия случай.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив