Избори 2024

Водещи новини

Изберете точния колан за вашите къси мъжки панталони – ежедневен или официален

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Изберете точния колан за вашите къси мъжки панталони - ежедневен или официален

Със сигурност можем да кажем, че коланът е задължителен аксесоар за гардероба на всеки мъж. Той е нужен както за дългите, така и за късите панталони. На пазара ще откриете голямо изобилие от модели в различни цветове и ще имате възможност да подбирате най-точните за вас. Тук ще ви дадем някои по-конкретни идеи как да подходите спрямо стила и нуждите ви, за да ви улесним.

Търсите универсален колан, който можете да комбинирате с всеки стил?

Ако искате да си изберете един колан, който е приложим за множество тоалети и стилове, определено ще откриете варианти. За начало тук можем да ви препоръчаме да заложите на класически цвят. Чудесни опции за черно или сиво, които биха се вързали с много цветове на мъжки къси панталони, обувки, блузи и ризи. Освен това е добре катарамата или вида закопчаване, който е най-удобен за вас, да е в същия цвят. Също като материал можете да заложите както на кожа, така и на плат. Така реално няма да има основен акцент върху колана ви като аксесоар, но пък той ще е приложим за множество тоалети. Например един изчистен черен колан може да се комбинира добре както с по-официални къси панталон и обувки в същия цвят, така и с дънкови или спортни къси панталони и бели маратонки. Освен това тук коланът ви може да е и доста по-дебел, тъй като е изчистен.

Търсите елегантен колан, който е подходящ за по-официален стил?

В случай пък, че стилът ви е по-официален и често носите елегантни къси панталони с риза и по-елегантни обуви като например мокасини, също има добри варианти. Тук можем да ви предложим да заложите отново на по-класически цвят, който може да е черно, кафяво, сиво или бяло. Но пък е добре да добавите и катарама или закопчаване в сребърно или златно за повече елегантност. Кожата е предпочитан материал за добър синхрон на цялостния ви тоалет. Така вашият колан като аксесоар ще е и основен акцент на тоалета ви. Например можете да заложите на сиви къси панталони с черен колан, обувки и бяла риза. Друг вариант е да изберете бежови такива, които пък да комбинирате с интересен колан и риза в по-тъмно кафяво. Трета опция е риза и колан в бяло с например златна катарама и къси панталони в нюанс на кафяво. За по-официален стил бихме ви препоръчали коланът ви да е по-тънък, за да бъде именно елегантен акцент на вашия тоалет.

Търсите интересен колан за спортен стил?

Ако пък вашият стил е доста спортен и сте почитатели на широките къси панталони тип анцуг, разбира се можете да добавите и колан. Тук е чудесен вариант да изберете такъв от плат. Той може да бъде в един или повече цветове. Бихме ви препоръчали да заложите на нещо цветно в тона на тоалета, за който го купувате. Ако пък носите такива в няколко нюанса, то можете да изберете и няколко колана. Друг вариант е, в случай че спортният ви екип е например в наситено синьо, да комбинирате с колан в няколко цвята, който включва и този. Също е добра идея да изберете и катарама в цвят на колана или пък сребърно класическо закопчаване. Коланът може да бъде по-дебел или по-тънък, спрямо съобразените гайки на късите панталони, с които искате да го носите.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив