Иван Петков, БСП: Още лятото ще има нови извънредни парламентарни избори

Още лятото ще има нови извънредни парламентарни избори. Това прогнозира в ефира на Дарик Пловдив депутатът от БСП Иван Петков. По думите му, след приемането на Бюджет 2023, парламентът ще бъде разпуснат. Ако се стигне до ситуация на опити за правене на кабинет с първия или втория мандат, социалистите са готови за много кратко време да вземат решение относно тяхната подкрепа. Окончателният вариант ще се вземе след вътрешно допитване до структурите на партията. БСП Пловдив вече обсъжда кандидатурата на партията за местните избори. Конктретни имена обаче е твърде рано да бъдат посочени.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Иван Петков - БСП

Още лятото ще има нови извънредни парламентарни избори. Това прогнозира в ефира на Дарик Пловдив депутатът от БСП Иван Петков. По думите му, след приемането на Бюджет 2023, парламентът ще бъде разпуснат.

Ако се стигне до ситуация на опити за правене на кабинет с първия или втория мандат, социалистите са готови за много кратко време да вземат решение относно тяхната подкрепа. Окончателният вариант ще се вземе след вътрешно допитване до структурите на партията.

БСП Пловдив вече обсъжда кандидатурата на партията за местните избори. Конктретни имена обаче е твърде рано да бъдат посочени.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини