Хванаха криминално проявен и осъждан 18-годишен младеж за кражба от заложна къща

Криминално проявен и осъждан пловдивчанин е задържан като заподозрян за кражба. До ареста на 18-годишния младеж се стигнало след разследване на криминалисти от Второ РУ, получили сигнала за посегателството миналата сряда. Тогава помощта им потърсил управителя на заложна къща в центъра на града, който установил липсата на 7 бр. мобилни телефони. При проведените оперативни и издирвателни действия служителите влезли в дирите на извършителя и вчера той бил отведен за срок до 24 часа в районното управление. Материалите по образуваното досъдебно производство предстои да бъдат докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Криминално проявен и осъждан пловдивчанин е задържан като заподозрян за кражба. До ареста на 18-годишния младеж се стигнало след разследване на криминалисти от Второ РУ, получили сигнала за посегателството миналата сряда. Тогава помощта им потърсил управителя на заложна къща в центъра на града, който установил липсата на 7 бр. мобилни телефони.

При проведените оперативни и издирвателни действия служителите влезли в дирите на извършителя и вчера той бил отведен за срок до 24 часа в районното управление. Материалите по образуваното досъдебно производство предстои да бъдат докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Коментари

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни