Хиляди пловдивчани се събраха на протест пред Съдебната палата (СНИМКИ)

Със скандирания оставка и правосъдие хиляди пловдивчани се събраха на протест пред Съдебната палата в града на тепетата. Хората дойдоха в подкрепа на момичето, пострадало от маниака в Стара Загора. Те издигнаха плакати „Нито една повече“, „Къде скрихте Темида“, „Доживотна присъда за садиста“ и поискаха промяна в начина на функциониране на съдебната система в България. Шествието премина по Главната улица на Пловдив до сградата на община Пловдив. Протестът е част от националния такъв срещу насилието над жени, който се организира в десетки градове в България в знак на подкрепа на 18-годишната Дебора, която беше обезобразено от приятеля си с макетно ножче.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email

Със скандирания оставка и правосъдие хиляди пловдивчани се събраха на протест пред Съдебната палата в града на тепетата.

Хората дойдоха в подкрепа на момичето, пострадало от маниака в Стара Загора.

Хиляди пловдивчани се събраха на протест пред Съдебната палата (СНИМКИ)Те издигнаха плакати „Нито една повече“, „Къде скрихте Темида“, „Доживотна присъда за садиста“ и поискаха промяна в начина на функциониране на съдебната система в България.

Шествието премина по Главната улица на Пловдив до сградата на община Пловдив.

Протестът е част от националния такъв срещу насилието над жени, който се организира в десетки градове в България в знак на подкрепа на 18-годишната Дебора, която беше обезобразено от приятеля си с макетно ножче.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини