Глобиха пловдивчанин за изхвърляне на отпадъци извън контейнерите за смет

Пореден нарушител, който изхвърля отпадъци извън контейнерите за смет, бе констатиран през уикенда от дежурен екип на Пловдивския общински инспекторат. Служителите изрично са изпратени до зала „Олимпиада“ в район „Южен“ по сигнал, че от 2 седмици, най-вече през почивните дни, до съдовете за смет се оставят много найлонови чували и кашони. Екипът на Инспектората успява да установи мъж от Пловдив в момент, когато изхвърля пластмасови туби от автомобилно масло и маслени филтри. На нарушителя е съставен акт по Наредбата за опазване на околната среда на територията на Община Пловдив. Глобата за констатираното нарушение за физически лица е от 300 до 800 лева. Ръководствата на Община Пловдив и на ОП „Чистота“ полагат максимални усилия за подобряване на чистотата в града и призовават гражданите да изхвърлят отпадъците си на указаните места. Пловдивчани могат да подават сигнали за нарушения на горещия телефон на Пловдивски общински инспекторат 032/6111.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Отпадъци

Пореден нарушител, който изхвърля отпадъци извън контейнерите за смет, бе констатиран през уикенда от дежурен екип на Пловдивския общински инспекторат.

Служителите изрично са изпратени до зала „Олимпиада“ в район „Южен“ по сигнал, че от 2 седмици, най-вече през почивните дни, до съдовете за смет се оставят много найлонови чували и кашони.

Екипът на Инспектората успява да установи мъж от Пловдив в момент, когато изхвърля пластмасови туби от автомобилно масло и маслени филтри. На нарушителя е съставен акт по Наредбата за опазване на околната среда на територията на Община Пловдив. Глобата за констатираното нарушение за физически лица е от 300 до 800 лева.

Ръководствата на Община Пловдив и на ОП „Чистота“ полагат максимални усилия за подобряване на чистотата в града и призовават гражданите да изхвърлят отпадъците си на указаните места.

Пловдивчани могат да подават сигнали за нарушения на горещия телефон на Пловдивски общински инспекторат 032/6111.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини