Газова бутилка предизвика пожар в Пловдив

Неизправност в газова бутилка оставена на тераса, стана причина за пожар в Пловдив. Жители на квартал „Смирненски“ забелязали пламъци на терасата на 10 етаж от 14-етажен жилищен блок на улица „Равнища“. Сигналът е получен малко след 18.30. На посочения адрес са изпратени два екипа огнеборци. Не се е наложила евакуация на жители от горните етажи, тъй като по това време в повечето апартаменти не е имало хора, а онези, които са се намирали в блока бързо са се самоевакуирали. Пожарникарите са предотвратила по-сериозни щети в апартамента и по сградата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Газова бутилка - пожар

Неизправност в газова бутилка оставена на тераса, стана причина за пожар в Пловдив. Жители на квартал „Смирненски“ забелязали пламъци на терасата на 10 етаж от 14-етажен жилищен блок на улица „Равнища“.

Сигналът е получен малко след 18.30. На посочения адрес са изпратени два екипа огнеборци. Не се е наложила евакуация на жители от горните етажи, тъй като по това време в повечето апартаменти не е имало хора, а онези, които са се намирали в блока бързо са се самоевакуирали.

Пожарникарите са предотвратила по-сериозни щети в апартамента и по сградата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни