Фондация За Нашите Деца кани на благотворителната вечер Приказка за децата на Пловдив

Фондация „За Нашите Деца“ има удоволствието да Ви покани на третото издание на благотворителната вечер „Приказка за децата на Пловдив“ на 15 юни (четвъртък) от 19:00 в Изложбена зала 2019 в град Пловдив. Гоститите на вечерта ще имат възможността да се обединят около каузата да дадем шанс за развитие и грижа за над 1000 деца в ранна възраст от общините Пловдив, Марица, Куклен, Стамболийски, Асеновград, Перущица, Садово и Родопи. С помощта на всички партньори и дарители, фондация „За Нашите Деца“ ще подкрепи новородени и малки деца до 7 години с различна степен на увреждания или трудности в развитието, както и деца в риск от изоставяне, за да растат пълноценно и хармонично, а техните родители да придобият нужните умения и увереност да полагат най-добрата грижа за тях. Децата на Пловдив имат нужда от нашата подкрепа днес, за да отключат своя потенциал и смело да опознават света около себе си. Нека заедно им я осигурим! Събитието се организира съвместно с The Human Safety Net – глобалната инициатива на Група Дженерали.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Приказка за децата на Пловдив - Фондация За Нашите Деца

Фондация „За Нашите Деца“ има удоволствието да Ви покани на третото издание на благотворителната вечер „Приказка за децата на Пловдив“ на 15 юни (четвъртък) от 19:00 в Изложбена зала 2019 в град Пловдив.

Гоститите на вечерта ще имат възможността да се обединят около каузата да дадем шанс за развитие и грижа за над 1000 деца в ранна възраст от общините Пловдив, Марица, Куклен, Стамболийски, Асеновград, Перущица, Садово и Родопи.

С помощта на всички партньори и дарители, фондация „За Нашите Деца“ ще подкрепи новородени и малки деца до 7 години с различна степен на увреждания или трудности в развитието, както и деца в риск от изоставяне, за да растат пълноценно и хармонично, а техните родители да придобият нужните умения и увереност да полагат най-добрата грижа за тях.

Децата на Пловдив имат нужда от нашата подкрепа днес, за да отключат своя потенциал и смело да опознават света около себе си. Нека заедно им я осигурим!

Събитието се организира съвместно с The Human Safety Net – глобалната инициатива на Група Дженерали.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини