Едва 20 души се събраха на протеста в подкрепа на енергетиците и миньорите в Пловдив

Едва 20 души се събраха на обявения протеста в подкрепа на енергетиците и миньорите в Пловдив. Участниците в предупредителната манифестация, както самите те определиха шествието си, тръгнаха от Централна поща, преминаха по Главната улица и блокираха за кратко бул. „6-ти септември“. Заради протеста, движението по една от основните централни улици в Пловдив беше затруднено, а автобусите, преминаващи в района – с променени маршрути. 20-те протестиращи се обявиха за съхраняване на енергийния суверенитет на страната и за отменяна на политиката за принудително изваждане на домакинствата на свободния енергиен пазар. Заключителната част бе на пл. „Съединение“. Протестиращите възнамеряват да повторят действията си и утре, 10 октомври,  в същите часове и по същия маршрут.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пловдив - централна улица - изглед

Едва 20 души се събраха на обявения протеста в подкрепа на енергетиците и миньорите в Пловдив. Участниците в предупредителната манифестация, както самите те определиха шествието си, тръгнаха от Централна поща, преминаха по Главната улица и блокираха за кратко бул. „6-ти септември“.

Заради протеста, движението по една от основните централни улици в Пловдив беше затруднено, а автобусите, преминаващи в района – с променени маршрути.

20-те протестиращи се обявиха за съхраняване на енергийния суверенитет на страната и за отменяна на политиката за принудително изваждане на домакинствата на свободния енергиен пазар.

Заключителната част бе на пл. „Съединение“.

Протестиращите възнамеряват да повторят действията си и утре, 10 октомври,  в същите часове и по същия маршрут.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив