„Една голяма, седем малки“ е най-новото заглавие в репертоара на театър „Хенд“

“Една голяма, седем малки” е най-новото заглавие в репертоара на театър “Хенд”. Дългоочакваната премиера е на 17 ноември 2022 г. от 19ч. в залата на театъра на бул. “Руски” 18 (в двора на частно училище „Дружба“), а още на следващия ден хитовата комедия тръгва на турне в България. Младата трупа на “Хенд” ще зарадва публиката в градовете Бургас, Троян, Габрово, Хасково и София. И този път режисьорът Иво Игнатов-Кени остава верен на стила си, като създава една абсурдна и силно провокативна комедия. “Абсурдът в представленията ми е правопропорционален на абсурда, в който живеем, така че очаквайте нещо наистина шантаво”, казва с усмивка Кени. Осем млади актьора, завършили класа на Теди Москов съставят бойните редици на “Хенд” и влизат в битка за сърцата на публиката. Разказват как бунтът на един актьор превръща “Снежанка и седемте джуджета” във военна приказка. Всичко в това представление е неочаквано и различно. Стилът, актьорската игра, костюмите, сюжетът…Една комедия за безсмислието на войната, създадена с много любов от екип талантливи съмишленици. Проектът е осъществен с подкрепата на НФ “Култура” по програма „Творчески инициативи 21”. Турнето се осъществява с подкрепата на Министерство на културата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Театър Хенд - Една голяма седем малки
Снимка: община Пловдив

“Една голяма, седем малки” е най-новото заглавие в репертоара на театър “Хенд”. Дългоочакваната премиера е на 17 ноември 2022 г. от 19ч. в залата на театъра на бул. “Руски” 18 (в двора на частно училище „Дружба“), а още на следващия ден хитовата комедия тръгва на турне в България. Младата трупа на “Хенд” ще зарадва публиката в градовете Бургас, Троян, Габрово, Хасково и София.

И този път режисьорът Иво Игнатов-Кени остава верен на стила си, като създава една абсурдна и силно провокативна комедия.

“Абсурдът в представленията ми е правопропорционален на абсурда, в който живеем, така че очаквайте нещо наистина шантаво”, казва с усмивка Кени.

Осем млади актьора, завършили класа на Теди Москов съставят бойните редици на “Хенд” и влизат в битка за сърцата на публиката. Разказват как бунтът на един актьор превръща “Снежанка и седемте джуджета” във военна приказка. Всичко в това представление е неочаквано и различно. Стилът, актьорската игра, костюмите, сюжетът…Една комедия за безсмислието на войната, създадена с много любов от екип талантливи съмишленици.

Проектът е осъществен с подкрепата на НФ “Култура” по програма „Творчески инициативи 21”. Турнето се осъществява с подкрепата на Министерство на културата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив