Двойно убийство и последвало самоубийство е станало тази нощ в Пловдивското

Двойно убийство и последвало самоубийство е станало тази нощ в пловдивското село Маноле. Мъж е прострелял с незаконна ловна пушка родителите на съпругата си, след това е сложил край на живота си. В тежкия инцидент е пострадал и братът на жената, той е настанен в болница в стабилно състояние. За кървавата свада, причина за която са влошени роднински отношения, съобщиха на изнесен брифинг в Маноле главният секретар на МВР гл. комисар Живко Коцев, окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева и директорът на пловдивската полиция ст. комисар Георги Чергов. Сигнал за тежкия инцидент е подаден от дъщерята на застреляните. Те са на 61 и 57 години, раненият по-млад мъж е на 36 години. Извършителят е на 40 години. Децата на семейството, на 10 и 16 години, не са станали свидетели на престъплението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, убийство
Снимка: iStock

Двойно убийство и последвало самоубийство е станало тази нощ в пловдивското село Маноле. Мъж е прострелял с незаконна ловна пушка родителите на съпругата си, след това е сложил край на живота си. В тежкия инцидент е пострадал и братът на жената, той е настанен в болница в стабилно състояние.

За кървавата свада, причина за която са влошени роднински отношения, съобщиха на изнесен брифинг в Маноле главният секретар на МВР гл. комисар Живко Коцев, окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева и директорът на пловдивската полиция ст. комисар Георги Чергов.

Сигнал за тежкия инцидент е подаден от дъщерята на застреляните. Те са на 61 и 57 години, раненият по-млад мъж е на 36 години. Извършителят е на 40 години.

Децата на семейството, на 10 и 16 години, не са станали свидетели на престъплението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини