Движението по част от бул. Дунав в Пловдив е възстановено

Движението на пътни превозни средства в северното платно на бул. „Дунав“ в участъка между ул. „Васил Левски“ и „Победа“ е възстановено. Това стана възможно след успешно приключилите дейности по Водния проект по трасето, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Положени са последният пласт асфалт, както и хоризонталната маркировка. По-рано от предвиденото е възстановен светофарът на кръстовището с ул. „Победа“, който преди около седмица беше демонтиран за неотложен ремонт. Довършителни работи се извършват по тротоарните настилки.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Булевард Дунав в Пловдив

Движението на пътни превозни средства в северното платно на бул. „Дунав“ в участъка между ул. „Васил Левски“ и „Победа“ е възстановено. Това стана възможно след успешно приключилите дейности по Водния проект по трасето, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Положени са последният пласт асфалт, както и хоризонталната маркировка. По-рано от предвиденото е възстановен светофарът на кръстовището с ул. „Победа“, който преди около седмица беше демонтиран за неотложен ремонт. Довършителни работи се извършват по тротоарните настилки.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини