Две 16-годишни момчета са заподозрени за палежи в „Кичук Париж“

Две 16-годишни момчета са заподозрени за палежи в кв. „Кичук Париж“. Преди десет дни собственик на автомобил сигнализирал за нанесени щети по колата му, паркирана в близост до запален пластмасов контейнер за смет на бул. „Александър Стамболийски“. Минути след полунощ в понеделник на спешен телефон 112 постъпила информация за горящи контейнери за смет на ул. „Гавраил Кръстевич“ и ул. „Петър Стоев“. На място били изпратени екипи на пожарната и полицейски служители, а при огледа били установени данни, че огънят е предизвикан умишлено. Вчера разследването на криминалистите от Първо РУ дало положителен резултат и авторите на деянието са установени. Образувани са досъдебни производства по чл. 330, ал. 1 от НК и чл. 131 ал. 1 от НК под наблюдение на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Палеж на пластмасов контейнер за боклук

Две 16-годишни момчета са заподозрени за палежи в кв. „Кичук Париж“. Преди десет дни собственик на автомобил сигнализирал за нанесени щети по колата му, паркирана в близост до запален пластмасов контейнер за смет на бул. „Александър Стамболийски“.

Минути след полунощ в понеделник на спешен телефон 112 постъпила информация за горящи контейнери за смет на ул. „Гавраил Кръстевич“ и ул. „Петър Стоев“. На място били изпратени екипи на пожарната и полицейски служители, а при огледа били установени данни, че огънят е предизвикан умишлено.

Вчера разследването на криминалистите от Първо РУ дало положителен резултат и авторите на деянието са установени.

Образувани са досъдебни производства по чл. 330, ал. 1 от НК и чл. 131 ал. 1 от НК под наблюдение на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни