Двама пострадаха при катастрофа на надлез Родопи тази сутрин (СНИМКИ)

Катастрофа е станала рано тази сутрин на надлез „Родопи“ в Пловдив. Ударили са се няколко коли, съобщават очевидци. Веднага след бензиностанцията, една от тях – БМВ е „кацнала“ върху мантинелата, а друга изглежда доста смачкана. Останалите коли са спрели зад тях, съобщават очевидци на ПТП. По предварителна информация катастрофата е възникнала поради неспазена дистанция, съобщиха от полицията. Ударили са се две коли. Водач и пътник от автомобила отпред, са откарани за прегледи. Сигналът за ПТП-то е получен в 7.30 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email

Катастрофа е станала рано тази сутрин на надлез „Родопи“ в Пловдив. Ударили са се няколко коли, съобщават очевидци. Веднага след бензиностанцията, една от тях – БМВ е „кацнала“ върху мантинелата, а друга изглежда доста смачкана. Останалите коли са спрели зад тях, съобщават очевидци на ПТП.

По предварителна информация катастрофата е възникнала поради неспазена дистанция, съобщиха от полицията. Ударили са се две коли. Водач и пътник от автомобила отпред, са откарани за прегледи.

Сигналът за ПТП-то е получен в 7.30 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини