Двама мъже и една жена са задържани за няколко кражби в Пловдив

Криминално проявен и осъждан 30-годишен пловдивчанин и негов 29-годишен съучастник са били задържани в Четвърто РУ. Полицейската мярка е взета след събрани доказателства, че в средата на миналата седмица двамата задигнали три велосипеда от избено помещение в жилищна кооперация в квартал „Каменица“. Работата по изясняване на съпричастността на задържаните мъже и към други подобни посегателства продължава. В петък привечер патрул на Второ РУ бил насочен към сигнал, че охранители в супермаркет на бул. „Васил Априлов“ заловили клиентка с незаплатена стока. Оказало се, че 37-годишната извършителка е позната на служителите на реда за системни кражби на хранителни продукти от магазини на същата търговска верига. Жената е отведена за едно денонощие в полицейския арест. Образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Криминално проявен и осъждан 30-годишен пловдивчанин и негов 29-годишен съучастник са били задържани в Четвърто РУ. Полицейската мярка е взета след събрани доказателства, че в средата на миналата седмица двамата задигнали три велосипеда от избено помещение в жилищна кооперация в квартал „Каменица“. Работата по изясняване на съпричастността на задържаните мъже и към други подобни посегателства продължава.

В петък привечер патрул на Второ РУ бил насочен към сигнал, че охранители в супермаркет на бул. „Васил Априлов“ заловили клиентка с незаплатена стока. Оказало се, че 37-годишната извършителка е позната на служителите на реда за системни кражби на хранителни продукти от магазини на същата търговска верига. Жената е отведена за едно денонощие в полицейския арест. Образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини