Драматичният театър в Пловдив получи пет номинации за „Икар“ 2023

Драматичният театър в Пловдив получи пет номинации за „Икар“ 2023 за представлението „Солунските съзаклятници“ от Георги Данаилов. Режисьор на постановката е Стайко Мурджев. Номинациите са следните – за поддържаща женска роля – Елена Кабасакалова и Маргарита Гошева, за режисура – Стайко Мурджев, за сценография – Никола Налбантов, и за майсторско техническо осъществяване на представлението. По традиция наградите се връчват ежегодно от Съюза на артистите в България, като датата съвпада със Световния ден на театъра 27-ми март.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Драматичен театър Пловдив

Драматичният театър в Пловдив получи пет номинации за „Икар“ 2023 за представлението „Солунските съзаклятници“ от Георги Данаилов. Режисьор на постановката е Стайко Мурджев.

Номинациите са следните – за поддържаща женска роля – Елена Кабасакалова и Маргарита Гошева, за режисура – Стайко Мурджев, за сценография – Никола Налбантов, и за майсторско техническо осъществяване на представлението.

По традиция наградите се връчват ежегодно от Съюза на артистите в България, като датата съвпада със Световния ден на театъра 27-ми март.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини