Днес в Пловдив официално се открива Европейски цифров иновационен хъб „Тракия“

Европейският цифров иновационен хъб „Тракия“ ще бъде открит днес официално в Пловдив. Своето присъствие са потвърдили министрите: на иновациите и растежа Александър Пулев, и на електронното управление – Георги Тодоров. Амбицията на проекта е да поведе към дигитална трансформация и мрежова сигурност общинските структури, малките и средни предприятия в Южен централен район в България, както и да спомогне процеса по привличането на чуждестранни и национални инвестиции в индустриите с висока добавена стойност. В рамките на събитието ще се проведе и форум с два дискусионни панела – “ЕЦИХ „Тракия“ – мост в публично-частното партньорство” и “Възможности за  финансиране за дигитална трансформация и киберсигурност”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Европейски цифров иновационен хъб Тракия

Европейският цифров иновационен хъб „Тракия“ ще бъде открит днес официално в Пловдив. Своето присъствие са потвърдили министрите: на иновациите и растежа Александър Пулев, и на електронното управление – Георги Тодоров.

Амбицията на проекта е да поведе към дигитална трансформация и мрежова сигурност общинските структури, малките и средни предприятия в Южен централен район в България, както и да спомогне процеса по привличането на чуждестранни и национални инвестиции в индустриите с висока добавена стойност.

В рамките на събитието ще се проведе и форум с два дискусионни панела – “ЕЦИХ „Тракия“ – мост в публично-частното партньорство” и “Възможности за  финансиране за дигитална трансформация и киберсигурност”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини