в Пловдив / Общество / Детска градина „Космонавт“ отбеляза Деня на християнското семейство

Детска градина „Космонавт“ отбеляза Деня на християнското семейство

С прекрасно тържество възпитаниците на ДГ „Космонавт“ от 4-та „Б“ гр. „Дъга“ в район „Северен“ отбелязаха Деня на християнското семейство. Децата с приповдигнато настроение рецитираха стихчета за всички членове на […]

С прекрасно тържество възпитаниците на ДГ „Космонавт“ от 4-та „Б“ гр. „Дъга“ в район „Северен“ отбелязаха Деня на християнското семейство.

Децата с приповдигнато настроение рецитираха стихчета за всички членове на семейството-мама, татко, кака, батко, баба и дядо.Изпяха мелодични песни, свързани с тематиката на празника – „Моето семейство“, „Аз обичам мама и тати“ и други. След което с голямо желание представиха драматизация на популярната народна приказка „Богданка“. А за финал изпълниха хорце -„Хопни ми, тропни ми“.

„На този свят християнски празник, посветен на най-близките ни хора – Деня на християнското семейство, нека покажем внимание, обич и уважение към нашите родители, както и към нашите баби и дядовци. Семейството е голяма ценност. Пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве, щастие, хармония и много хубави моменти заедно!“, поздрави деца и преподаватели кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев, който бе гост на тържеството.

Send this to a friend