Деница Чингарова: Бях принудена да фалшифицирам изборите в полза на Иван Тотев

„Да се знае. Бях принудена със заплаха към децата ми, да фалшифицирам изборите в полза на Иван Тотев, Костадин Димитров и Димитър Колев! Въпросните същества никога не са печелили избори, защото  не го заслужават!!!“ Това написа в профила си във Фейсбук Деница Чингарова, която през 2015 година беше председател на Общинската избирателна комисия на Пловдив. На балотажа на местните избори тогава Иван Тотев спечели слещу Славчо Атанасов с разлика от 1416 гласа. Потърсена за коментар, Чингарова не отговаря на телефона си. Бившият кмет на Пловдив и настоящ лидер на ГЕРБ в града Иван Тотев заяви пред държавното радио, че ще съди Деница Чингарова за твърденията ѝ. „Това е безумие. Човек трябва да е или в нетрезво състояние, или да има психичен проблем, болен мозък, за да напише такава глупост. До преди няколко месеца тя пишеше поредица от коментари, които след това изтри. Сега започва да атакува нас. Как си представяте шеф на ОИК да фалшифицира резултатите? Това е абсурдно”, коментира още Тотев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Деница Чингарова

„Да се знае. Бях принудена със заплаха към децата ми, да фалшифицирам изборите в полза на Иван Тотев, Костадин Димитров и Димитър Колев! Въпросните същества никога не са печелили избори, защото  не го заслужават!!!“

Това написа в профила си във Фейсбук Деница Чингарова, която през 2015 година беше председател на Общинската избирателна комисия на Пловдив.

На балотажа на местните избори тогава Иван Тотев спечели слещу Славчо Атанасов с разлика от 1416 гласа. Потърсена за коментар, Чингарова не отговаря на телефона си.

Бившият кмет на Пловдив и настоящ лидер на ГЕРБ в града Иван Тотев заяви пред държавното радио, че ще съди Деница Чингарова за твърденията ѝ.

„Това е безумие. Човек трябва да е или в нетрезво състояние, или да има психичен проблем, болен мозък, за да напише такава глупост. До преди няколко месеца тя пишеше поредица от коментари, които след това изтри. Сега започва да атакува нас. Как си представяте шеф на ОИК да фалшифицира резултатите? Това е абсурдно”, коментира още Тотев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини