Четиринадесет шофьора са били задържани през почивните дни в Пловдив и областта

В рамките на осъществения пътен контрол от служители на дирекцията на МВР на територията на областния град са засечени петима мъже и жена, седнали зад волана под въздействие на наркотични вещества. При проверка на единия от нарушителите е установена и употреба на алкохол над допустимото. Пак в Пловдив са задържани и трима пияни водачи на МПС, единият от които с предишно такова нарушение. В Катуница е хванат мъж да управлява с отнето свидетелство за правоуправление автомобил с регистрационни табели за друго МПС. Пиян и без шофьорска книжка в село Трилистник е хванат водач на мотопед. След употреба на спиртни напитки са били и други двама шофьори в селата Избеглии и Бачково, а в комбинация с наркотични вещества бил мъж в Асеновград. По случаите са образувани досъдебни и бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, пиян шофьор, дрегер, алкохол, нетрезво състояние

В рамките на осъществения пътен контрол от служители на дирекцията на МВР на територията на областния град са засечени петима мъже и жена, седнали зад волана под въздействие на наркотични вещества. При проверка на единия от нарушителите е установена и употреба на алкохол над допустимото.

Пак в Пловдив са задържани и трима пияни водачи на МПС, единият от които с предишно такова нарушение.

В Катуница е хванат мъж да управлява с отнето свидетелство за правоуправление автомобил с регистрационни табели за друго МПС.

Пиян и без шофьорска книжка в село Трилистник е хванат водач на мотопед.

След употреба на спиртни напитки са били и други двама шофьори в селата Избеглии и Бачково, а в комбинация с наркотични вещества бил мъж в Асеновград.

По случаите са образувани досъдебни и бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив