Бързо производство е образувано срещу две непълнолетни момичета за извършена кражба

Бързо производство е образувано срещу две непълнолетни момичета за извършена кражба. Сигналът за посегателството е подаден вчера от управител на магазин за дрехи в голям търговски обект. В резултат на предприетите незабавни действия служители от Второ РУ установили извършителките на деянието. Предстои материалите да бъдат докладвани в районна прокуратура. След активно разследване полицаи от Второ РУ разкриха автор на грабеж. Задържан е 30-годишен осъждан жител на Раковски. С прокурорско постановление той е задържан за срок от 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 198 ал. 1 от НК. В дирите му служителите влезли след получено оплакване от възрастен мъж преди две седмици, че на бул. „Руски“ в областния град непознат, използвайки сила, отнел златния му пръстен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - белезници - Арестувана жена

Бързо производство е образувано срещу две непълнолетни момичета за извършена кражба. Сигналът за посегателството е подаден вчера от управител на магазин за дрехи в голям търговски обект. В резултат на предприетите незабавни действия служители от Второ РУ установили извършителките на деянието. Предстои материалите да бъдат докладвани в районна прокуратура.

След активно разследване полицаи от Второ РУ разкриха автор на грабеж. Задържан е 30-годишен осъждан жител на Раковски. С прокурорско постановление той е задържан за срок от 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 198 ал. 1 от НК. В дирите му служителите влезли след получено оплакване от възрастен мъж преди две седмици, че на бул. „Руски“ в областния град непознат, използвайки сила, отнел златния му пръстен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни