Избори 2024

Водещи новини

Ботев Пловдив стартира кампания От класната стая на Колежа и покани ученици на мач

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Ботев Пловдив стартира кампания От класната стая на Колежа и покани ученици на мач

Ботев (Пловдив) стартира кампания „От класната стая на Колежа“. От „жълто-черния“ Клуб ще поканят училища в Пловдив и областта да посетят мачове на стадион „Христо Ботев“.

Ботев и град Пловдив са неизменно свързани през всичките 111 години от съществуването на най-стария футболен клуб. Любовта, предавана от поколение на поколение, кара млади и стари да се стичат към Източен 10 в продължение на десетилетия.

Кампанията, насочена към учениците и техните учители в града на седемте тепета, цели да засили интереса на подрастващите към любимата игра и любимия отбор на пловдивчани.

В предстоящия мач срещу Локомотив (София), от Ботев (Пловдив) се обърнаха с покана към три училища – СУ Св. Паисий Хилендарски, ОУ Алеко Константинов и ОУ Васил Левски.

Интересът към „От класната стая на Колежа“ е огромен – над 1000 ученици и родители, както и техните учители, заявиха желание да посетят мача на стадион „Христо Ботев“.

Във вторник, малчуганите и техните учители получиха билетите за срещата със столичните „железничари“. Лично Хидайет Ханкич и Атанас Чернев посетиха трите училища, носейки „жълто-черна“ радост за малките пловдивчани.

Двамата футболисти бяха посрещнати с огромна еуфория от малките ученици и техните учители. Стотици автографи и снимки, много усмивки и пожелания за победи и успехи съпътстваха срещите на футболистите с малчуганите.

Кампанията ще продължи и в предстоящите домакински срещи на Ботев (Пловдив). Вратите на стадион „Христо Ботев“ са отворени за всеки, а завръщането в „жълто-черния“ дом е сбъдната мечта за всички ботевисти и пловдивчани.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив