Блъснаха възрастна жена на пешеходна пътека, а 75-годишен мъж почина след катастрофа

Около 09.40ч. в неделя в РУ – Асеновград е получен сигнал за пътен инцидент на пътя между с. Катуница и с. Караджово. По първоначални данни лек автомобил, управляван от 75-годишен водач, движейки се с несъобразена скорост, навлиза в лентата за насрещното движение и блъска лек автомобил „Тойота“. Той е транспортиран в болница, където малко по-късно е починал, при катастрофата леко е пострадал и пътник в тойота-та. Няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство. Около 12.20 ч. вчера на кръстовище между ул. „Силистра“ и ул. „Антон“ в Пловдив, възрастна жена е била ударена на пешеходна пътека от товарен автомобил. След преглед тя е настанена в болница за наблюдение без опасност за живота. Алкохолната проба на шофьора е отрицателна. По случая е взето административно отношение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, акция, катастрофа

Около 09.40ч. в неделя в РУ – Асеновград е получен сигнал за пътен инцидент на пътя между с. Катуница и с. Караджово. По първоначални данни лек автомобил, управляван от 75-годишен водач, движейки се с несъобразена скорост, навлиза в лентата за насрещното движение и блъска лек автомобил „Тойота“. Той е транспортиран в болница, където малко по-късно е починал, при катастрофата леко е пострадал и пътник в тойота-та. Няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 12.20 ч. вчера на кръстовище между ул. „Силистра“ и ул. „Антон“ в Пловдив, възрастна жена е била ударена на пешеходна пътека от товарен автомобил. След преглед тя е настанена в болница за наблюдение без опасност за живота. Алкохолната проба на шофьора е отрицателна. По случая е взето административно отношение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив