Билбордът на булевард България в Пловдив в подкрепа на украинската кауза е бил разкъсан

Билбордът на булевард „България“ в Пловдив в подкрепа на украинската кауза е бил разкъсан. За вандалския акт сигнализира пловдивският депутат от ПП-ДБ  – издателят и общественик Манол Пейков. „В качеството си на човек, платил за изработката му, смятам да сигнализирам прокуратурата, да направя необходимото, за да бъдат поставени камери в непосредствена близост, да го възстановя с лични средства и да се погрижа посланието да остане там колкото е възможно по-дълго“, написа издателят в социалните мрежи. Посегателство има и върху други билбордове в града, поставени по повод втората година от войната в Украйна. Районната прокуратура в града е започнала проверка, която ще продължи един месец.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Разкъсан билборд в Пловдив

Билбордът на булевард „България“ в Пловдив в подкрепа на украинската кауза е бил разкъсан. За вандалския акт сигнализира пловдивският депутат от ПП-ДБ  – издателят и общественик Манол Пейков.

„В качеството си на човек, платил за изработката му, смятам да сигнализирам прокуратурата, да направя необходимото, за да бъдат поставени камери в непосредствена близост, да го възстановя с лични средства и да се погрижа посланието да остане там колкото е възможно по-дълго“, написа издателят в социалните мрежи.

Посегателство има и върху други билбордове в града, поставени по повод втората година от войната в Украйна.

Районната прокуратура в града е започнала проверка, която ще продължи един месец.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини