Арестуваха 49-годишна жена за кражба от магазин в пловдивски мол

49-годишна жена се озова в ареста на Второ РУ за кражба от магазин в пловдивски мол. Около 13:10 ч. вчера в полицията било съобщено за липсата на спортно яке на стойност 110 лв. След бързи издирвателни действия полицаите установили самоличността на извършителката. Срещу нея е образувано бързо производство. Двама младежи на 16 и 18 г. осъмнаха в полицейския арест за умишлено увреждане на чужд автомобил. В четвъртък служителите на реда в РУ Труд реагирали на сигнал от шофьор, който заварил паркирания си лек автомобил на адрес в село Динк със счупено предно обзорно стъкло. При последвалото незабавно издирване са установени и задържани авторите на вандалската проява. Уведомена е районна прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

49-годишна жена се озова в ареста на Второ РУ за кражба от магазин в пловдивски мол. Около 13:10 ч. вчера в полицията било съобщено за липсата на спортно яке на стойност 110 лв. След бързи издирвателни действия полицаите установили самоличността на извършителката. Срещу нея е образувано бързо производство.

Двама младежи на 16 и 18 г. осъмнаха в полицейския арест за умишлено увреждане на чужд автомобил. В четвъртък служителите на реда в РУ Труд реагирали на сигнал от шофьор, който заварил паркирания си лек автомобил на адрес в село Динк със счупено предно обзорно стъкло. При последвалото незабавно издирване са установени и задържани авторите на вандалската проява. Уведомена е районна прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини