9-годишният Марти Станев от Пловдив се нуждаe от помощ, за да продължи да живее

10 000 евро вече са събрани за лечението на 9-годишния Марти Станев от Пловдив. Въпреки всички дарени средства, все още недостигат 6000 евро, за да може да бъдат направени  необходимите вливки на Марти в чужбина и да се подобри неговото състояние. Парите трябва да бъдат събрани до края на месец октомври, като за този кратък срок семейството няма друг изход, освен да се надява на помощта на дарители. Момченцето е с диагноза аутизъм и неразвита експресивна реч. Благодарение на стотиците хора, които откликнаха и дариха средства, детето започна лечение в Турция. След няколко направени вливки със стволови клетки, детето се подобрява и се чувства много по-добре, но има нужда още две такива. Всяка една от процедурите струва по 8 000 евро. „Мислим, че с вашата помощ и подкрепа ще сбъднем мечтата на Марти Станев за едно по добро детство и бъдеще“, пишат родителите на детето. Средствата може да дарите тук: Мартин Димитров Станев УниКредит Булбанк BG24 UNCR70001524624977

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Марти Станев
Снимка: Дарик

10 000 евро вече са събрани за лечението на 9-годишния Марти Станев от Пловдив.

Въпреки всички дарени средства, все още недостигат 6000 евро, за да може да бъдат направени  необходимите вливки на Марти в чужбина и да се подобри неговото състояние.

Парите трябва да бъдат събрани до края на месец октомври, като за този кратък срок семейството няма друг изход, освен да се надява на помощта на дарители.

Момченцето е с диагноза аутизъм и неразвита експресивна реч.

Благодарение на стотиците хора, които откликнаха и дариха средства, детето започна лечение в Турция. След няколко направени вливки със стволови клетки, детето се подобрява и се чувства много по-добре, но има нужда още две такива. Всяка една от процедурите струва по 8 000 евро.

„Мислим, че с вашата помощ и подкрепа ще сбъднем мечтата на Марти Станев за едно по добро детство и бъдеще“, пишат родителите на детето.

Средствата може да дарите тук:

Мартин Димитров Станев

УниКредит Булбанк BG24 UNCR70001524624977

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини