76-ото издание на Международния технически панаир се открива днес в Пловди

76-ото издание на Международния технически панаир се открива днес в Пловдив. Участие ще вземат 180 компании от 12 държави. В рамките на изложението ще бъдат представени последните постижения на световните лидери в областта на машиностроенето, строителството, дигиталните технологии, зелената икономика и електромобилната индустрия. Индустриалното изложение, което ще се проведе от 19 до 24 септември, ще бъде открито от министъра на икономиката Никола Стоянов. Официалната церемония ще започне в 11:30 часа пред Палата №7.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Международен технически панаир Пловдив
Снимка: Международен панаир - Пловдив

76-ото издание на Международния технически панаир се открива днес в Пловдив. Участие ще вземат 180 компании от 12 държави.

В рамките на изложението ще бъдат представени последните постижения на световните лидери в областта на машиностроенето, строителството, дигиталните технологии, зелената икономика и електромобилната индустрия.

Индустриалното изложение, което ще се проведе от 19 до 24 септември, ще бъде открито от министъра на икономиката Никола Стоянов. Официалната церемония ще започне в 11:30 часа пред Палата №7.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини