76-годишен шофьор предизвика пътен инцидент на кръстовище в Пловдив

Около 09:45 часа вчера в сектор „Пътна полиция“ постъпил сигнал за пътен инцидент на кръстовището между улиците „Кракра“ и „Д-р Г. М. Димитров“ в областния град. По първоначални данни, 76-годишен водач на лек автомобил отнел предимство и ударил друга кола. При инцидента е пострадал пътник от второто превозно средство, който е настанен в болница за наблюдение, без опасност за живота. Извършените проби с дрегер на двамата водачи са отрицателни. Пътнотранспортното произшествие е отработено по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - Полиция

Около 09:45 часа вчера в сектор „Пътна полиция“ постъпил сигнал за пътен инцидент на кръстовището между улиците „Кракра“ и „Д-р Г. М. Димитров“ в областния град.

По първоначални данни, 76-годишен водач на лек автомобил отнел предимство и ударил друга кола. При инцидента е пострадал пътник от второто превозно средство, който е настанен в болница за наблюдение, без опасност за живота.

Извършените проби с дрегер на двамата водачи са отрицателни. Пътнотранспортното произшествие е отработено по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини