54 човека са спасили през изминалата 2023-та година пожарникарите от Пловдив и областта

54 човешки живота са спасили през изминалата 2023-та година пожарникарите от Пловдив, Стамболийски, Карлово, Асеновград, Първомай, Хисаря, Раковски, Садово, Съединение и Лъки. Сигналите за пожар за изминалите 12 месеца са били 3685, само 688 от тях с материални загуби. През изминалата година звената на пловдивската Пожарна са оказали помощ и при множество рискови и животозастрашаващи ситуации – издирване и спасяване на паднали във водоеми, затиснати от техника и затрупани от скална маса, автомобилни катастрофи, паднали възрастни хора в домовете си, инциденти с паднали скали, заседнали в асансьори или останали в заключени стаи хора, разчистване от паднали клони и дървета. В празничната нощ за сигурността и спокойствието на жителите на пловдивска област отговаряха 87 пожарникари.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пожарна, пожарникари

54 човешки живота са спасили през изминалата 2023-та година пожарникарите от Пловдив, Стамболийски, Карлово, Асеновград, Първомай, Хисаря, Раковски, Садово, Съединение и Лъки. Сигналите за пожар за изминалите 12 месеца са били 3685, само 688 от тях с материални загуби.

През изминалата година звената на пловдивската Пожарна са оказали помощ и при множество рискови и животозастрашаващи ситуации – издирване и спасяване на паднали във водоеми, затиснати от техника и затрупани от скална маса, автомобилни катастрофи, паднали възрастни хора в домовете си, инциденти с паднали скали, заседнали в асансьори или останали в заключени стаи хора, разчистване от паднали клони и дървета.

В празничната нощ за сигурността и спокойствието на жителите на пловдивска област отговаряха 87 пожарникари.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини