50 термопанела, строителни и облицовъчни материали са изгорели при пожар в пловдивското СУ „Найден Геров“

50 термопанела, строителни и облицовъчни материали са изгорели при пожар в пловдивското СУ „Найден Геров„, лумнал в двора на училището в неделния следобед. Бързите действия на пожарникарите са предотвратили  разрастването на огъня и причиняването на по – сериозни материални щети. Сигнал за пожара е подаден малко след 14, 20 часа от минувачи, които видели черни облаци дим да се извиват към небето и незабавно към мястото са изпратени три пожарни автомобила. Причините за пожара ще се изясняват от разследващи в хода на започнато досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
СУ Найден Геров - пожар
Снимка: РДПБЗН - Пловдив

50 термопанела, строителни и облицовъчни материали са изгорели при пожар в пловдивското СУ „Найден Геров„, лумнал в двора на училището в неделния следобед.

Бързите действия на пожарникарите са предотвратили  разрастването на огъня и причиняването на по – сериозни материални щети. Сигнал за пожара е подаден малко след 14, 20 часа от минувачи, които видели черни облаци дим да се извиват към небето и незабавно към мястото са изпратени три пожарни автомобила.

Причините за пожара ще се изясняват от разследващи в хода на започнато досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини