5-годишният Джони има нужда от нашата помощ

5-годишният Джони дълго време се бори с последствията от рак и има нужда от подкрепа. На една годинка претърпява операция за премахване на мозъчен тумор в Турция, но не се възстановява напълно. Следват четири години, в които той периодично постъпва в болници с различни оплаквания. След редица консултации с невролози, психиатри и логопеди се установява, че Джони страда от рядкото автоимунно заболяване PANDAS. „В случая на сина ми това е вид автоимунен енцефалит вследствие на стрептококова инфекция“, споделя майката Деси Томова. Назначено е лечение с венозните вливания на кортикостероиди и имуноглобулин, които струват по 6750 евро, но застрахователите не го покриват. Сумата е непосилна за родителите на петгодишното момче и се налага те да разчитат на благотворителни кампании. Който желае, може да помогне чрез: GoFundMe PayPal BG26UNCR70001524624650, титуляр на сметката е Каролина Томова. фейсбук страницата Благотворителен базар – Да помогнем на Джони.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Джони Томов

5-годишният Джони дълго време се бори с последствията от рак и има нужда от подкрепа.

На една годинка претърпява операция за премахване на мозъчен тумор в Турция, но не се възстановява напълно. Следват четири години, в които той периодично постъпва в болници с различни оплаквания. След редица консултации с невролози, психиатри и логопеди се установява, че Джони страда от рядкото автоимунно заболяване PANDAS.

„В случая на сина ми това е вид автоимунен енцефалит вследствие на стрептококова инфекция“, споделя майката Деси Томова.

Назначено е лечение с венозните вливания на кортикостероиди и имуноглобулин, които струват по 6750 евро, но застрахователите не го покриват.

Сумата е непосилна за родителите на петгодишното момче и се налага те да разчитат на благотворителни кампании.

Който желае, може да помогне чрез:

  • GoFundMe
  • PayPal
  • BG26UNCR70001524624650, титуляр на сметката е Каролина Томова.
  • фейсбук страницата Благотворителен базар – Да помогнем на Джони.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини