46-годишен шофьор прояви агресия срещу млад водач на кръстовище в Пловдив

Сигнал за агресия на пътя бе получен вчера в Трето РУ. Помощ от полицията потърсил 23-годишен мъж, който разказал, че около 18:00 ч. бил засечен от лек автомобил „Мерцедес“ на кръстовището между бул. „България “ и бул. „Цар Борис III Обединител“ в областния град. От въпросната кола веднага слязъл водач, отправяйки обиди и закани, ударил го и счупил едно от страничните огледала. При организираните оперативни и издирвателни действия още същия ден извършителят – 46-годишен мъж е установен и задържан за срок от 24 ч. По случая е образувано бързо производство по чл. 325, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Агресивен шофьор, агресия на пътя

Сигнал за агресия на пътя бе получен вчера в Трето РУ. Помощ от полицията потърсил 23-годишен мъж, който разказал, че около 18:00 ч. бил засечен от лек автомобил „Мерцедес“ на кръстовището между бул. „България “ и бул. „Цар Борис III Обединител“ в областния град.

От въпросната кола веднага слязъл водач, отправяйки обиди и закани, ударил го и счупил едно от страничните огледала.

При организираните оперативни и издирвателни действия още същия ден извършителят – 46-годишен мъж е установен и задържан за срок от 24 ч. По случая е образувано бързо производство по чл. 325, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини